EDIT MAIN
Plus_blue

LMS DAILY TIME SCHEDULE

Period 1 - - - 8:30-9:35 (65 min)

Period 2 - - - 9:39-10:44 (65 min)

Period 3 - - - 10:48-11:53 (65 min)

Period 4A- - 11:57-12:27  (30 min) Lunch

Period 4B --- 12:27-12:57 (30 min) BAI

Period 5 - - - 1:01-2:06 (65 min)

Period 6 - - - 2:10-3:15  (65 min)

I/E - - - 3:19-3:45 (26 min)